LEÍRÁS
Az ital eredete még azokra a szép tátrai időkre nyúlik vissza, amikor zimankós teleken a melegedőbe megérkezők a különféle hegyi gyógynövényekből
főzött teát nemes egyszerűséggel tömény szesszel öntötték nyakon. A hagyomány felelevenítése és palackozott újragondolása a 2002-ben alapított
KARLOFF nevű vállalkozásnak köszönhető.
A Tatratea itatja magát, egy üvegnyit könnyedén fel lehet hörpinteni egy kisebb társasággal, úgyhogy csak óvatosan a kínálgatással…
A vörös tea jellegzetes ízvilágát a csipkebogyó gazdagítja természetes zamatával, mindez egy forró, harmonikus őszi estre emlékeztet kezünkben
egy forró teával. Az ízvilág mely rabul ejt: a házi málnabefőtt zamata, a szilva és a rózsa édes esszenciája. Az édes és a savanyú tökéletes kombinációja
kiegészítve homoktövis kivonattal, mely egy igazán frissítő élmény nyújt.