Az Olmecót jelenleg 80 országban forgalmazzák, és a márka Oroszországban, Törökországban és Dél-Afrikában piacvezetővé lépett elő. A tequilakészítés
tudományának alapja a legjobb minőségű alapanyagok összegyűjtésében rejlik. Mint minden kiváló ital létrejöttéhez, a tequilakészítéshez is idő kell, így a
türelem is fontos erény az Olmeca szakértőinél. Ehhez a pompás és temperamentumos italhoz csak kézzel válogatott, Los Altos régióban termett érett
tequilát használnak. Az agávét lassan és gondosan, hagyományos téglakemencében pörkölik három napon át, majd az aprítás után erjesztik, és copper
pot stillben desztillálják. Mindkét érlelt Olmeco Tequilát, az Añejót és a Reposadót is meglepően kicsi, korábban Bourbont tartalmazó hordóban érlelik.
Ennek a finom tequila likőrnek egyedülálló íze van az autentikus mexikói tequila és a sötét csokoládé házasítása révén.
Kiszerelés:0,7 L
Alkoholtartalom20%